USB Format Atma

     Usb Format Atma Windows kurulum işlemini çok kolay hale getirerek CD sürücülerine ve Windows kurulum CD ‘lerine gerek kalmadan ana kartları Usb Format Atma özelliğini destekleyen bilgisayarda kolayca kullanılabilmektedir. Usb Format Atma çok kullanışlı ve basit bir programla sizlere nasıl yapıldığını resimli olarak anlatılmıştır.

     Format Atma işlemi zamanımızı alan fakat yapılması gerekli olan bir faaliyettir. Format atma ücretli olarak teknik servislerde icra edilmektedir. Fakat format atma işlemini kendimiz yaptığımız takdirde hem zamandan hem de maddi açıdan avantaj sağlayacağımız ortadadır. Bu nedenle sizlere format atma işleminin detaylı bir şekilde yapılışı anlatılmıştır.

     Usb Den Format için birçok program mevcuttur. Sizlere kullanımı açısından zor olmayan ve zaman almayacak olan A Bootable USB programını tavsiye ediyoruz. Usb den format için bu programla basit bir şekilde Windows 8 kurulumu Usb ye yükleyebilirsiniz.

     Windows Usb Format için Windows 8 kurulumunun iso dosyası gerekmektedir. Windows 8 iso kurulum dosyasını torrent sitelerinden veya herhangi bir paylaşım sitesinden bulabilirsiniz. Windows Usb Format fazla detay gerektirmeyen, basit bir şekilde kurulumu yapabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır.

     Usb Disk Format kurulum dosyalarını atmanız için gerekli bir işlemdir. Aksi takdirde bilgisayarınız usb den boot etmeyecektir. Bu yüzden mutlaka usb belleğinizin içinde bulunan verilerinizi yedeklemeniz gereklidir. Usb disk format işleminden sonra taşınabilir belleğinizde bulunan dosyalar silinecektir.

     Xp Usb ile ilgili birçok konu ve detaylı anlatım mevcuttur. Fakat günümüzde xp usb artık kullanılmamaktadır. Xp usb yerini Windows 8 işletim sistemine bırakmıştır.

     Usb Windows 7 işletim sistemini A Bootable USB programı yardımıyla kolaylıkla kurabilirsiniz. Windows 8 işletim sisteminin kurulum mantığıyla aynıdır.

     Usb Format Tool olan A Bootable USB Windows 7 işletim sistemini kurmanızda çok büyük kolaylık sağlayacaktır. Usb format tool programını linke tıklayarak indirebilirsiniz. Bu programla oluşturacağınız Windows 7, Windows XP, Windows 8 vs.. işletim sistemlerini içeren flash bellek sayesinde format atmak artık daha kolay olacak. Tek yapmanız gereken programla bir format diski oluşturmak ve bilgisayarınızın BIOS bölümünden başlangıç (boot) menüsünden usb driver seçeneğini seçmek ve daha sonra flash diski takıp normal cd ile atıyormuş gibi format atmak.



Anlatımı sitemizde bulunan paylaşım butonlarından değerlendirir ve paylaşırsanız memnun oluruz. Doğru bilgilere herkesin ulaşabilmesi umuduyla…

Yorumlar

  1. Burhan TOSUN1 Mart 2016 00:59

    Yardımlarınız için tesekurler güzel bir çalışma olmuş.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder