Güncel Kanal Listesi Yükleme

Güncel kanal listesi ile günlük olarak güncellenen TKGS listesini televizyonunuza yükleyebilirsiniz.


Güncel kanal listesi yükleme, güncel kanal frekansları, güncel frekans ayarları ve satcodx güncel liste ile yeni yayına giren televizyon kanallarından haberdar olabilirsiniz. USB yardımıyla sitemizde yayımlanan güncel kanal listesini televizyonunuza yüklemeniz yeterli.

Güncel kanal listesi, güncel kanal frekansları ve güncel frekans ayarlarını SatcoDX programıyla bilgisayarınızda düzenleyebilir, kanalların isimleri değiştirebilir ve dilediğiniz sırada kanallarınızı sıraladıktan sonra USB yardmıyla televizyonunuza yükleyerek güncel kanal listesi yükleme, güncel kanal frekansları ve güncel frekans ayarlarını sahip olabilirsiniz.

SatcoDX programını indirmek için TIKLAYINIZ.

SatcoDX programı ile kanallara ait detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Uydu adı, kanal adı, kanal tipi, broadcast sistem, frekans,

Günlük olarak güncellenen güncel kanal listesi, güncel kanal frekansları ve güncel frekans ayarları listesini bilgisayarınıza indirmek için TIKLAYINIZ.

 TKGS Nedir?

TKGS, uydu alıcılarının ihtiyaç duyduğu tüm kanal bilgisinin Türksat tarafından yayınlanması ve uydu alıcılarına aktarılan bu bilginin işlenerek, kanal veri tabanlarının güncellenmesi prensibiyle çalışan bir kanal güncelleme sistemidir.

TKGS Sistemine Nasıl Sahip Olabilirsiniz?

Türksat, TKGS’nin tüm uydu alıcılarında yaygınlaşması için uydu alıcısı üreticileri derneği TUYAD ile işbirliği yapmaktadır. Türksat, uydu alıcısı üreticilerine bu hizmeti ücretsiz olarak sunuyor.

TKGS’de gerekli veri Türksat tarafından sağlanıyor. Böylece, her firmanın kendi verilerini üretip yayınlama zorunluluğu ortadan kalkıyor.

Hâlihazırda bazı uydu alıcıları tarafından, güncelleme desteği sağlansa da, TKGS’nin yaygınlaşmasıyla bu hizmet standart hâle gelecek ve kesintisiz bir şekilde devamı sağlanacak. Böylece, Türkiye’deki tüm uydu alıcısı kullanıcıları, uydularımız üzerinde yayın yapan kanallardaki frekans değişimlerinden eş zamanlı olarak bilgi sahibi olacaklar.

TKGS’nin Genel Özellikleri

TKGS, hiçbir kullanıcı müdahalesine gerek olmaksızın, tam otomatik TV ve radyo kanal güncelleme sistemi.
TKGS ile yalnızca bir iki saniye içinde güncel kanal listesine sahip olabilirsiniz.
TKGS’nin sağladığı esnek kullanım, kullanıcının ana kanal listesini özelleştirme imkanı verir.
Özelleştirilen kanal listesinin korunarak güncellemelere devam edilmesi sağlanıyor.
TKGS, izlenen kanallar üzerinden geçerken dahi değişiklikleri algılar, izleyiciye bilgi verir ve arka planda güncelleme yaparken yayında kesintiye neden olmuyor.
TKGS ile “stand by” konumunda güncelleme mümkün.
İzleyici, farklı amaçlara yönelik ana listeler (SD veya HD) arasında seçim yapabilir.
Ön tanımlı beğeni listeleri (spor, müzik, belgesel vb.) oluşturulabilir.
Yayınlanan paket parametreleri değiştiği hâlde de güncellemeler aksamaksızın devam ediyor.

Yorumlar

Yorum Gönder