Hızlı İndirme Programı

Hızlı indirme programı olan Internet Download Manager (IDM) ile dosyaları, videoları, müzikleri, belgeleri ve zip lenmiş veya rar lanmış dosyaları 5 kat daha hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Bilgisayarınız her hangi bir neden dolayı kapandığında, internet bağlantınız koptuğunda, en basitinden elektrikleriniz kesildiğinde indirmede yarım kalmış dosyanızı Internet Download Manager sayesinde dosyanızı, videoyu veya müziği kaldığı yerden indirmeye devam edebilirsiniz. Bu sayede kotanızdan tasarruf etmiş olursunuz. Internet Download Manager, kullanımı kolay ve basit ara yüze sahip programdır. Sürekli olarak güncellenmekte, Windows ve diğer işletim sistemlerinde yapılan değişiklere süratle ayak uydurmaktadır.   Çoğu hızlı indirme programı indirmekte olduğu dosyanın durdurulması halinde sıfırdan dosyayı indirmeye başlar. Fakat hızlı indirme programı olan Internet Download Manager kaldığı yerden devam etmek için programlanmıştır.

Internet Download Manager, vekil sunucular, FTP ve HTTP protokolleri, güvenlik duvarları, yönlendirmeler, çerezler, yetkilendirme, MP3 ses dosyalarını ve MPEG gibi video içeriklerini destekler. Hızlı indirme programı olan IDM otomatik olarak indirme işlemleri için Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara sorunsuz bir şekilde entegre edilmiştir. Hızlı indirme programı olan Internet Download Manager ile dosyalarınızı sıraya koyarak indirebilir, indirme işlemi tamamlandığında otomatik olarak bilgisayarı kapatma komutunu verebilirsiniz.

Hızlı indirme programı, Windows 8 ile uyumludur. YouTube, MySpaceTV ve Google Video gibi sitelerden flaş videolar için indirme paneli otomatik ekrana gelir ve tek tuşla videoları indirmeye başlayabilirsiniz. Yeni sürüm ayrıca IE 10 ve IE tabanlı tarayıcılar için yeniden tasarlanmış ve geliştirilmiştir, tüm son browserlar için uyumlu hale getirilmiştir.

InstantGet, Launchy, Internet Turbo, RocketDock, Orbit Downloader, Orbit Download Manager ve Internet Download Accelerator gibi programlar mevcuttur.

İnternetten hızlı indirme programı sayesinde aklınıza gelebilecek her türdeki dosyayı en iyi hızlı indirme programı olan Internet Download Manager ile indirebilirsiniz. Hızlı indirme programı Türkçe olarak hazırlanmıştır ve ara yüzü herkes tarafından anlaşılabilir hale getirilmiştir.

InstantGet, Launchy, Internet Turbo, RocketDock, Orbit Downloader, Orbit Download Manager ve Internet Download Accelerator gibi programlar kullanıcının ihtiyacını tam olarak karşılamaya çalışmaktadır fakat hızlı dosya indirme programı kadar başarılı olamamaktadır.

Hızlı indirme programı: İNDİR

Anlatımı sitemizde bulunan paylaşım butonlarından değerlendirir ve paylaşırsanız memnun oluruz. Doğru bilgilere herkesin ulaşabilmesi umuduyla…

Yorumlar