Fotoğraf Onarma Programı

Fotoğraf onarma programı, foto onarma, fotoğraf onarım, fotoğraf düzenleme, fotoğraf çek, fotoğraf kurtarma, JPEG onarma, bozuk JPEG düzeltme ile ilgili bilgiler arıyoruz fakat bulamıyoruz.



Bozulmuş / zarar görmüş grafik dosyalarını kurtarma programı tüm bilgisayar kullanıcıların ihtiyacı haline gelmiştir. Kolay kullanımlı bir ara yüze sahip, ayrıntı içinde boğulmadan dosya içinde zarar görmüş grafik dosyalarımızı onarabilir miyiz?

Bazı bozulmuş resim veya fotoğraf dosyaları veri kaybına uğradığından kesinlikle kurtarılamaz ve onarılamaz. Fotoğraf onarma programı, foto onarma, fotoğraf onarım, fotoğraf düzenleme, fotoğraf çek, fotoğraf kurtarma, JPEG onarma, bozuk JPEG düzeltme ile ilgili birçok program piyasada mevcuttur. Fakat yapılan denemelerde programların tam olarak ihtiyaçları karşılamadığı ortadır. Bozulmuş resim veya fotoğraf dosyalarımızda aldığımız hatalar genelde şu şekildedir:

Windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni fotoğraf görüntüleyicisi güncelleştirmelerine sahip olmadığınızdan fotoğraf görüntüleyicisi bu resmi açamıyor.

Could not complete your request because a JPEG marker segment lenght is too short ( the file may be trunched or incomplete).

Paint bu dosyayı okuyamıyor. Bu, geçerli bir bit işlemi dosyası değil veya biçim artık desteklenmiyor.

Bu dosya alınırken hata oluştu.

Stellar Phoenix JPEG Repair programı diğerlerine nazaran daha başarılı olduğu söylenebilir fakat % 100 çözümü sağlamaz. Denemekte fayda vardır.

Bunların yanında eğer ki fotoğrafları çektiğimiz makineniz veya fotoğraf bozulmadan önce kaydetmiş olduğunuz USB, harddisk veya SD Card mevcutsa Recovery My Files programıyla bozulmuş olan fotoğraflarınızın orijinallerini geri getirmeyi deneyebilirsiniz.

Stellar Phoenix JPEG Repair veya Recovery My Files programı % 100 sonuç alınmasa da başarılı olduğu bilinmektedir.

Windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni fotoğraf görüntüleyicisi güncelleştirmelerine sahip olmadığınızdan fotoğraf görüntüleyicisi bu resmi açamıyor. Could not complete your request because a JPEG marker segment lenght is too short ( the file may be trunched or incomplete). Paint bu dosyayı okuyamıyor. Bu, geçerli bir bit işlemi dosyası değil veya biçim artık desteklenmiyor. Bu dosya alınırken hata oluştu. gibi hatalardan kurtulmak için Stellar Phoenix JPEG Repair veya Recovery My Files programlarını deneyebilirsiniz.

Stellar Phoenix JPEG Repair Full Sürüm

Yorumlar

  1. YUKARIDA GÖRÜNEN BOZULMUŞ FOTOĞRAF GİBİ FOTOĞRAFLARIM ÇOK FAZLA HANGİ YÖNTEMLE DÜZELTEBİLİRİM

    YanıtlaSil

Yorum Gönder