Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security, en etkili virus ve anti-malware teknolojileri ile her kategoride ağ merkezli mücadele ederek huzurlu bir yaşam için mükemmel güvenlik sunar.


  • En etkili anti-virüs ve anti-spyware koruması sağlar.

  • Facebook ve Twitter üzerinde gizliliğinizi korur.

  • Riskli web sitelerini tespit ederek kimlik hırsızlığının önüne geçer.

  • Mailinizden gelen tehditlere karşı güvenliğinizi sağlar.

  • Internet bağlı olduğunuz andan itibaren sürekli takipçiniz olur.

  • Hırsızlığa karşı koruma sağlar.

  • Bilgisayarınızın hızı ve performansını arttırır.

Otomatik Pilot ( Sessiz Güvenlik )

Bitdefender internet security bilgisayarınızın açılışından itibaren otomatik olarak devreye girer ve ön belleğinizi minumum seviyede kullanarak siz farketmeden kişisel bilgilerinizi korumaya başlar. Bağlantı kopması, donma, yavaşlama gibi problemler olmadan işlemlerinizi en hızlı şekilde yapmanıza olanak sağlar.

Kaybolan veya çalınan mobil cihazlarınızı takip edebilirsiniz

Bitdefender internet security Güvenlik yazılımıyla sadece online tehditlere karşı korumakla kalmayıp kaybolan veya çalınan mobil cihazlarınızı bulmanız için yardımcı olur .

Bitdefender Internet Security mükemmel bir şekilde günümüz mücadele gereksinimlerine sahiptir. Tüm dünyada bilgisayar ağları içinde olan dijital savaşları kazanmak için gerekli becerilere sahiptir.

Etkin Tarama - Etkin tarama ile taranmış dosyaları bulur ve sistem kaynak kullanımını tüm sistemin yinelenen taramalar yapmak yerine belirli bir eşiğin altına düştüğünde uygun zaman dilimlerini kullanarak yeni dosyaları tarar. Bu şekilde Bitdefender sizi rahatsız etmez.

USB Tarayıcı - Bilgisayarınıza USB takarken artık endişelenmenize gerek yok. USB 'yi taktığınız andan itibaren sizin seçinize göre tarama yaparak autorun.inf ( virus yazılımlarının etkin olarak kullandığı bulaştırma yöntemidir ) içerikli dosyaları anından tespit ederek siler.

Aktif Virus Kontrolü - Siz herhangi bir konu üzerinde çalışma yaparken 7/24 bilgisayarınızı koruduğu için anlık saldırıları tespit ederek engeller.

Kurtarma Modu - Bilgisayarınızın başlangıç modunu onarır ve sistem çökmesini engeller. Masaüstünüzde unuttuğunuz dosyaları kurtararak veri kaybını önler.

Güvenlik Açığı Tarayıcısı - Eksik veya eski güvenlik yazılımlarının yanı sıra güvenli olmayan sistem ayarlarını denetler.

Kişisel Veri Filtresi - Bilgisayaranızda bulunan kişisel bilgilerin, örneğin kredi kartı numarası gibi kritik verilerin karşı tarafa yüklenmesini önler.

Antiphising - Çeşitli dolandırıcılık veya kredi kartı dolandırıcılık girişimlerini destekleyen internet sitelerini analiz eder ve engeller.

Dosya Parçalayıcı - Önemli dosyalarınızı istediğinizde geri getirelemeyecek şekilde silinmesini sağlar.

Dosya Şifreleme - Gizli dosyalarınızı şifreli bir kasa içinde kilitler.

Yorumlar