Otomatik Driver ( Otomatik Sürücü ) yükleme programı

Otomatik Driver ( Otomatik Sürücü ) yüklemenize olanak sağlayan Driver Pack Solution (Tam Sürüm ve Ücretsiz) programı bilgisayarınıza format çektikten sonra bilgisayarınızın Windows tabanlı işletim sistemine uyumlu olarak çalışarak ana kartı tanır ve ister otomatik olarak isterseniz tek tek driver yüklemenizi sağlar.

Bilgisayarınıza format çektikten sonra bilgisayarınızı sürücüleri yüklemeden kullanmaya devam edebilirsiniz. Fakat bu şekilde internete bağlanamazsınız. Bilgisayarınızdan ses çıkmaz. Yavaş bir şekilde çalışır. Klasörleri sürüklerken yavaş yavaş hareket eder. USB taktığınızda 2.0 veya 3.0 hızıyla kullanamazsınız. Yazıcınızdan çıktı alamazsınız. En basit bir oyunu dahi yükleyerek oynayamazsınız. Otomatik Driver programı sorununuzu çözecektir.

Bilgisayarınız için uyumlu olan sürücüleri internette aramanıza gerek kalmadan veri tabanında bulunan sürücüleri manuel olarak veya tek tuşla bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Bunun yanında sisteminiz hakkında size bilgi vererek yüklenmesi gereken programları da tercihinize bırakarak yüklenmesi sağlamaktadır. Driver arama derdine son veren Driver Pack Solution programı hem zamanınızı hem de kotanızı size geri verecektir. Programın kullanımı çok basit olup kesinlikle kötü niyetli yazılım içermemektedir. Driver Genius programıyla da bilgisayarınıza yüklü olan bütün sürücülerinizin yedeğini alarak tek tuşla, kısa sürede yazıcınız dahil olmak üzere kolaylıkla sürücülerinizi yükleyebilirsiniz. DriverPack Solution programını arama motorunda arama yaptırarak torrent üzerinden indirebilirsiniz. Dosyanın boyutu büyük olduğu için bir seferliğine mahsus olmak zaman ve kotanızdan alacaktır. Fakat dosyayı kaybedilmeyen bir bölüme mesela D: sürücüsüne kaydettiğinizde bir daha indirmenize gerek yok. Arkadaşlarınızla da paylaşarak kolaylık sağlamış olursunuz. Windows kurulumunu yaptıktan sonra her sefer indirmiş olduğunuz DriverPack Solution sürücülerinizi yüklemek maksadıyla kullanabilirsiniz. Program tek kullanımlık değildir. Bugün itibariyle programın boyutu 7,7 GB civarındadır. Güncellemeler devam ettiği sürece programın boyutu da haliyle artacaktır. Program tamamen ücretsiz ve yasaldır. Otomatik Driver programı bir ihtiyaçtır.

Driver Genius programı ücretli olarak satılmaktadır. Bu programla yüklemiş olduğunuz sürücülerin hepsini tek tuşla küçük bir dosya içerisinde auto-installer ( otomatik yükleyici ) olarak kaydedebilir ve format sonrası tekrar tek tuşla yükleyebilirsiniz. Programın deneme sürümünde bütün sürücülerin yedeklemesi yapılamamaktadır. Deneme sürümüyle yedekleme hatasına düşmeyin. DriverPack Solution programıyla yüklenmemiş sürücülerinizi tekrardan yükleyebilirsiniz. Otomatik Driver bilgisayarımızda bulunmalıdır.

DriverMax, Driver Checker, Uniblue Driver Scanner, Driver Genius Professional ve DriverEasy Pro gibi bir çok driver yükleme programı piyasada ücretli olarak mevcuttur. Orijinal olarak indirmek sürücü yükleme programının üzerine gelerek tıklamanız yeterlidir. Orijinal sitelerinde deneme sürümleri mevcuttur. Farklı paylaşım sitelerinden tam sürüm olarak da bulabilirsiniz.

Driver Pack Solution (Tam Sürüm ve Ücretsiz) sürücü yüklemede ve güncellemede işinize yarayacak olan en iyi ve en güncel sürücü yükleme programıdır.




Anlatımı sitemizde bulunan paylaşım butonlarından değerlendirir ve paylaşırsanız memnun oluruz. Doğru bilgilere herkesin ulaşabilmesi umuduyla…

Yorumlar

Yorum Gönder